Карта AutoPro.bg за отстъпка на гориво от бензиностанции ЕКО

29.12.2021

Здравейте, тунинг маниаци! 

Нека ви зададем един въпрос. Искате ли да получите отстъпка, когато зареждате гориво за вашия автомобил и то повече от веднъж? Ние можем да ви помогнем с това начинание. Как ли? Много лесно! Необходимо е само да направите поръчка на продукт/и със стойност равна или по-висока от 150 лева. Сега сигурно отново се питате как? Отново е лесно! С 3 прости стъпки, които ще ви опишем в края на новината, вие ще можете да добавите картата за отстъпка "Autopro.bg" в кошницата си.

Сега идва другия въпрос. Какво получавам с тази карта?
С тази специална карта, ти получаваш 7ст. отстъпка на литър гориво (бензин и дизел) и 2ст. на литър пропан бутан във всички бензиностанции на ЕКО в страната. На това се казва добра оферта - взимаш си желания или желаните продукти, получаваш картата и спестяваш при всяко зареждане на гориво, и то всеки път когато зареждаш. 

Вероятно имате още един въпрос, дали картата е подарък само при онлайн поръчка? Разбира се...че Не! Ще получите безплатна карта "Autopro.bg" при пазаруване от физическите ни магазин в гр.Пловдив и гр.София, дори при ремонт в нашия Автосервиз AutoPro, като отново стойността на продажбата или ремонта трябва да бъдат равни или по-високи от 150 лева.

Това не е всичко! За още по-голямо удобство ще можете да добавите картата, като подарък и в сайтовете www.Stelkite.com и www.Vetrobranite.com, като условията са абсолютно същите (поръчка на продукт/и със стойност равна или по-висока от 150 лева.) .

Ако не сме отговорили на всички въпроси, можете да се свържете с нашите любезни оператори на телефон: 0700 45 444 *На цената на един градски разговор.

Бързо, лесно, удобно и сигурно пазаруване онлайн само в www.AutoPro.bg,  www.Stelkite.com и www.Vetrobranite.com

 

Важно! Срокът на кампанията "Вземи безплатна карта Autopro.bg" e до изчерпване на наличния брой карти. Какво чакаш още?

 

Инструкции как да получите карта Autopro.bg за отстъпка на гориво от бензиностанции ЕКО:

Стъпка 1:
- Добавете продукт/и със стойност равна или по-висока от 150 лева във вашата кошница.


Стъпка 2:
- След добавянето на продукта/ите в кошницата, ще Ви се отключи меню, чрез което ще може да добавите картата Autopro.bg като подарък към Вашата поръчка. За целта използвайте бутона "ДОБАВИ КАТО ПОДАРЪК".


Стъпка 3:
- След успешно добавяне на картата е необходимо да завършите поръчката, като попълните необходимите за това полета.

Инструкции за ползване на карти “AUTOPRO.BG”

 • Картата ви предоставя отстъпка от -7ст/литър за гориво и -2ст/литър за пропан бутан във всички бензиностанции на ЕКО в страната през 365 дни в годината. 
 • Карта “AUTOPRO.BG” е корпоративна карта за отстъпки, а не безкасово разплащателно средство.
 • Картите“AUTOPRO.BG” са програмирани да дават отстъпка в момента на зареждане.
 • При проблем с интернет или устройство или др. техн проблем , ако не се начисли отстъпка или не се прочете карта, помолете касиера да се обади на съответният картов представител.
 • С карта “AUTOPRO.BG” не се издава фактура на обекта.
 • С карта“AUTOPRO.BG” не се издава фактура на друга фирма.
 • След зареждане с карта “AUTOPRO.BG” клиента получава единствено фискален бон.
 • Картите“AUTOPRO.BG” не могат да се комбинират с други карти за отстъпки /ЕКОНОМИ, SDI и др/.
 • Пазете картата от механични повреди ( надраскване на магнитния слой, прегъване или деформация)
 • Не излагайте картата на влиянието на високи температури (пряка слънчева светлина) или силни електромагнитни полета. Записът на магнитния слой може да се повреди.
 • Не оставяйте Картата в неохраняван автомобил, както и на каквото и да е друго място, където се създава опасност за злоупотреба с нея.

Допълнителна информация, може да откриете на официалната страница на EKO.

Към всички новини