УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Филтрирай от тук

 ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

След направена от Вас поръчка Вие ще получите e-mail с информация за поръчания от Вас продукт.

 

 КУРИЕРСКА ФИРМА

Доставките се извършват от куриерска фирма "ЕКОНТ" за цялата страна. 

 

 СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА

Стойността на куриерската услуга се изчислява на база стойност на продукта, обем и тегло. Стойността е строго индивидуална за всяка поръчка!

 

 СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът за доставка е от 1 (един) до 2 (два) работни дни в зависимост от посочения в поръчката адрес. 

 

 ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИТЕ

Поръчки направени в делнични дни (от Понеделник до Петък) се обработват веднага след постъпване в нашата система. Поръчки направени в Събота и Неделя и официални празници се обработват в първия работен ден. Поръчки направени след 16ч. в делнични дни се обработват на следващия работен ден. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока,  както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, Вие ще бъдете информирани чрез телефонно обаждане или с e-mail. При възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули със същото качество и цена.

 

 ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

На всеки един етап от оформянето на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка. В случай че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонно обаждане. Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.


Назад